Telefoon 0172 - 232155

info@mulderscleaning.nl

Terras- & opritreiniging

IMG_1291
IMG_1295
terras-vloerreiniging-straatwerk

Terras- & opritreiniging

Zodra het zonnetje en de temperatuur het toelaten, willen we genieten van de buitenomgeving. Het terras is bij uitstek de plek om te relaxen en te genieten. Een schoon terras draagt bij aan het genot. Het verhoogt tevens de uitstraling van uw huis of kantoor, wat ook geldt voor de oprit. Bovendien werkt het waarde verhogend en word het terras ontdaan van onkruid tussen de tegels.

Doordat het ook alg en mos verwijderd, is uw terras ook minder glad bij natte weersomstandigheden. Bovendien heeft u veel minder last van verontreinigd houtwerk, ramen en gevel als gevolg van opspattend vuil en water met bijvoorbeeld regen.

Wij beschikken over een speciale terras- en opritreiniger die werkt op hogedruk. De combinatie van de juiste apparatuur, middelen en vakkennis zorgen ervoor dat uw terras en/of oprit van uw huis of kantoor er weer proper uitziet. Na de reiniging heeft u er zich voorlopig niet meer om te bekommeren.
Wij kunnen het ook voor uw behandelen met een professionele groene aanslag-reiniger waardoor dit minder snel terug zal komen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dit bieden wij al aan vanaf € 3,65 per vierkante meter exclusief btw.

Vraag een offerte voor terras- & opritreiniging aan