Telefoon 0172 - 232155

info@mulderscleaning.nl

Bedrijfsinformatie

Mulder’s Cleaning staat al jaren garant voor schone ramen & kozijnen. Naast glasbewassing bieden wij ook de meest uiteenlopende services aan op het gebied van professionele en particuliere schoonmaak.

Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en a-merk materieel. Wij hebben een eigen wagenpark waarmee wij op vrijwel alle lokaties in Nederland onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Of het nu om glasbewassing, gevelreiniging, dakgootreiniging of kantoorverzorging gaat, Mulder’s Cleaning zorgt voor een schone en frisse omgeving waarin u zich goed voelt.

Betalen en overmaken:
U kunt het factuurbedrag overmaken op Rabobank rekening NL80RABO0311188680 onder vermelding van het factuurnummer of bij werkzaamheden bij particuliere klanten onder vermelding van de straat, huisnummer en plaatsnaam waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Let op!: Particuliere klanten mogen alleen overmaken in de volgende gevallen:

  • Bij een bedrag van minimaal €25,-
  • Bij betaling van minstens drie maal glasbewassing
  • Bij verhuizing, samen met het adres waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

In alle andere gevallen vragen wij de klant in contanten te betalen, nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

LET OP: Wij zijn niet aansprakelijk zijn voor eventuele verkleuringen en/of beschadigingen van kozijnen, horren, glas en/of bestickering op ramen door werkzaamheden uitgevoerd door ons. Dit is geheel op eigen risico!