Telefoon 0172 - 232155

info@mulderscleaning.nl

Dakgoot & dakkapelreinigen

Dakkapel 2
Dakkapel 1
Dakkapel 2
Dakkapel 1

Dakkapelreiniging

Een dakkapel is een geweldige uitvinding en geeft u extra ruimte in uw woning! Helaas is de dakkapel ook een echte vuilvanger, maar doordat de dakkapel zich op grootte hoogte bevind, word deze vaak vergeten of is er geen mogelijkheid voor u om deze te bereiken.
Wij kunnen de zijkanten, boeidelen en kozijnen van de dakkapel voor u reinigen en ook impregneren zodat deze minder snel vuil aantrekt. Hierbij reinigen wij ook kosteloos de ramen van de dakkapel wanneer deze in zijn geheel wordt gereinigd.

Prijzen:
Vanaf € 95,- per stuk en 2 stuks ( op 1 woning) € 170,- (bij uitzonderlijke maten, extreme gevallen of meerdere dakkapellen in één beurt zal de prijs hierop aangepast worden). Door ons wordt de complete dakkapel gereinigd en in de was gezet.

LET OP:
soms is er wat verwarring over de definitie dakkapel. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.

 

Dakgootreiniging

Om problemen te vermijden is het goed om de dakgoot minstens één keer per jaar grondig te reinigen. Maar bij een omgeving met veel bomen raden wij aan dit twee keer per jaar te doen. Mos, bladeren, zand en vuil zijn vaak de oorzaken van verstopte afvoeren van het regenwater. Een verstopte dakgoot zorgt voor veel overlast, zoals bijvoorbeeld: stank, ongedierte, wildgroei, schimmels en zelfs lekkage. Kortom, door de dakgoten goed te laten onderhouden, voorkomt u veel problemen. Probeer voordat koning winter zijn intrede doet dit te laten uitvoeren. De betimmering van de dakgoten kunnen uiteraard ook worden schoongemaakt om weer een frisse uitstraling van uw woning te krijgen.

Dakgoot legen tot 30 (strekkende) meter á €5. Boven de 30 meter: prijs op aanvraag.
Het reinigen van de betimmering van de dakgoot is tot 30 (strekkende) meter vanaf €5. Boven de 30 meter: prijs op aanvraag.

Vraag een offerte aan en voorkom problemen met uw dakgoten!